Aristoteles Beach Hotel 4*

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Хотелът е реновиран 2013г състои се от 8 триетажни сгради. Особено подходящ за икономична семейна почивка. Разполага със стаи с по 3 и 4 редовни легла, а във фамилните стаи могат да се настанят до 6 души. Хотелът е разположен на висок склон до морето, до плажа се слиза по предназначени за целта стълби или с асансьор. От разположението на хотела печелите великолепна гледка. На разположение е и огромен басейн със сладка вода. Предлага се детско меню.

Сайт на хотел Aristoteles Beach Hotel Халкидики

Местоположение:

Хотел Aristoeles Beach се намира в близост до селището Афитос и на 80 км от летището на гр.Солун. Такси от хотела до Афитос е на цена 5 евро. Такси до Калитея, селището в което кипи бурен нощен живот е на цена 10 евро.

Изхранване: all inclusive.

Плаж:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Плажът е пясъчно каменист, до него се стига по предназначен за това мост и стълби или с асансьор. Ако не консумирате нищо от бара на плажа, за да ползвате шезлонг и чадър трябва да заплатите такса.

Настаняване:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Aristoteles Beach разполага с различни видове стаи, всички реновирани 2013г. Освен двойни стаи има и стаи с по 3 или 4 редовни легла. Предлага се също така фамилна стая, в нея се настаняват до 6 души. Състои се от две стаи с по 3 редовни легла, 1 баня и тераса. Хотелът е подходящ за икономична семейна почивка.

На разположение в стаите са:

Сателитна телевизия, малък хладилник, балкон или тераса (за стаите разположени на първи етаж). Баните са една част с душ, останалите с вана. Сешоар може да се ползвате като поискате на рецепция, ще ви бъде поискан депозит за него.

Стаите с които разполага хотелът са:

Единична стая (~15 кв.м), Двойна стая (~28 кв.м), Фамилна стая малка (едно помещение) (~32 кв. м), Фамилна стая -голяма, състои се от 2 помещения (~55 кв.м)

Услуги в хотела:

  • Паркинг
  • Сейф на рецепция – срещу заплащане
  • Интернет в общите части на хотела без заплащане
  • Детски клуб 4-12г
  • Детско меню
Запитване за цена