С дъх на скала

Детски лагер – скално катерене

Враца – 3дни – 170лв.

06.05 – 08.05.2016г.

Възрастова група: 12+

Няма пряк път дотам, където си струва да отидеш, но си струва да опиташ!

В този район има високи скали, красиво е и всеки български скален катерач и алпинист е „проходил” тук. Това е достатъчно, но все пак да уточним: ще спим на палатки под скалите, сутрин ще ставаме и след закуска направо се връзваме. Ще готвим на огъня и ще отметнем А и Б на скалното картерене, ще се научим как да преодоляваме гравитацията, как да осигуряваме и как да се пазим, ще опознаем екипировката, възлите и самата скала…

Подземно приключение

Детски лагер -пещери

Карлуково – 4дни – 220лв

21.05 – 24.05.2016г.

Възрастова група: 12+

Въжетата от нас, куржът от вас!

В този район има около 500 пещери и няма да ни стигне времето за всички, но ще направим каквото можем, за да се докоснете до подземното царство на България.

Чували ли сте за „Проходна” – най-голямата проходна пещера в България? А за огромния и вход, за „ОЧИТЕ” на тавана? Е, независимо от отговора, присъединете се към нас, защото ще бъде интересно имайки предвид палатките, пещерните джаджи, тролеите, походите, катеренето, игрите, вечерните огньове, сладките манджи, които сами ще си забърквате и спомените които ще запазите. А ако е лошо времето, ще се подслоним в „Пещерния дом” – хижа, излязла сякаш от приказките.

Запиши се:

Име: (задължително)

Email (задължително)

Избери лагер:

На колко години си?

Телефон за връзка с родител:

Ако имаш въпроси: