Дайвинг в Черно море – еднодневна програма

Опитайте това лято нещо ново – дайвинг! Услугата е туристическа и не се изисква предишен опит!

Оригинална идея за подарък за Вас или Ваш приятел -дайвинг! Еднодневно приключение в света на Нептун. Ако нямате опит, но обичате морето, ако искате да разнообразите лятото или търсите интересен и запомнящ се подарък за близък човек, то това подводно приключение е за Вас!

Цена: 70лв

Цената включва:

  • водолазна екипировка
  • инструктор
  • трансфер до мястото за гмуркане
  • подводни снимки

Място на провеждане:

Маслен нос и района на гр.Приморско

Кога се прави еднодневен дайвинг?

Можете да се гмуркате от началото на юни до края на септември. Стига морето да позволява, както казват морските вълци, тук няма почивен ден.

Продължителност:

Отделете си минимум половин ден за дайвинг, а за да му се насладите напълно и да не бързате може и цял ден. Програмата е възможно да се промени според метеорологичните условия, но обикновенно започва в 9ч сутринта и приключва към 14ч след обяд. В това време имате трансфер до мястото за гмуркане, инструктаж, запознаване с водолазната екипировка, ще научите как да комуникирате с жестове под водата и самото водолазно спускане. Престоят под водата за човек без предишен опит е около 30-35 минути.

Незабравимите моменти на Вашата първа разходка под водата ще бъдат запечатани в уникални снимки, които ще поддържат спомена за един друг свят в който сте гостували. Моля, имайте предвид, че споделянето на атрактивни и уникални снимки от преживявания във Фейсбук могат да предизвикат завист у някои от фб-приятелите Ви. :)