Как да подарим Подарък приключение?

Какво е талон за резервация?

Талонът за резервация представлява физическото изражение на подаръка приключение. Той съдържа:

  •      приключението, което сте избрали – рафтинг, полет с парапланер, 4х4 или друго.
  •      името на човека, който ще се възползва от услугата за да направим посланието лично
  •      уникален код – наши си организационни неща
  •      срок на валидност – Талонът има срок на валидност 3 месеца от датата на закупуване. В рамките на този период е препоръчително да се потреби услугата. Ако изтече срока и не сте ползвали услугата, не губите правото си над нея. Но в случай че има увеличение в цената е нужно да се доплати разликата.
  •      телефон за връзка, който ще използва притежателят на талона, за да се свърже с нас.

Как се ползва подаръка приключение?

Ето един пример как работи системата.
Да речем подарявате талон за полет с парапланер. След като получи талона Вашият приятел се обажда на посоченият телефон за връзка, за да получи подробна информация за услугата. Мястото от където ще лети и датата на която ще лети избира притежателя на талона, след това получава и координати на инструктор на място, който ще извърши услугата.

Какво можем да подарим с Талон за резервация?

Всяко приключение, което БГ Роудс предлага: 4х4, рафтинг, полет с парапланер, полет със свръх лек самолет и всичко останало от нашият сайт. Вижте всички предложения за подарък приключение.

Как да избера подходящото приключение?

Всяко приключение носи различна емоция, повече или по-малко адреналин. Общото между всички е че програмите са така направени, че да не изискват предишен опит в съответната област или специална подготовка.
Програмите са туристически! В случай, че се колебаете какво да изберете обадете се на 088 837 70 70, за да получите подробна информация за това което Ви интересува.

Колко струва?

Цената на избраната от Вас услуга можете да видите в съответната оферта. Талонът за резервация не оскъпява услугата. Заплащате точно толкова колкото е посочено в офертата. Доставката в рамките на София е безплатна, за други градове заплащате куриерската такса, която е в порядъка 4-6 лв.

Как да закупим Талон за резервация?

Можете да полъчате талон за подарък чрез team@bulgarianroads.com или на 088 837 70 70.

Как ще си получа Талона?

Талънът ще Ви бъде доставен от куриер на посочен от Вас адрес.

Как става заплащането?

Можете да заплатите по банков път или в момента на доставката.